Fysiotherapie praktijk Doortast te Leiden

Vandaag bellen = morgen terecht

Bel jij ons vandaag nog om een afspraak te maken ?

Tel: 071 523 01 85         Mob: 06 185 36 633         of klik hier

Netwerken?Praktijk Doortast is aangesloten bij diverse netwerken in de regio. Door een directe samenwerking tussen orthopeden en de behandelend fysiotherapeut, ontstaat een betere en snellere zorg voor u als cliënt.

Combined Quality Care
Praktijk Doortast is lid van het netwerk Combined Quality Care in Leiden. Dit netwerk is speciaal gericht op personen die een operatie aan de voorste kruisband hebben ondergaan bij de orthopeden dr. R. Krips en dr. H.M. Schüller van het Diaconessenhuis Leiden. In het netwerk zijn meerdere fysiotherapiepraktijken actief.
Door het bestaan van het netwerk, is de cliënt tijdens de revalidatie nauw betrokken bij zijn/haar eigen revalidatietraject. De cliënt heeft bijvoorbeeld gedurende de revalidatie online inzage in het eigen patiëntendossier. Wilt u meer informatie over het netwerk Combined Quality Care? Klikt op onderstaand logo.Naast dit netwerk is Doortast aangesloten bij fysoptima. Fysoptima is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken door heel Nederland die gezamenlijk een praktijkorganisatie vormen. De doelstelling is middels samenwerking met de zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties en vertegenwoordigers van de beroepsgroep te komen tot optimale resultaten voor haar deelnemers en clienten.