Fysiotherapie praktijk Doortast te Leiden

Vandaag bellen = morgen terecht

Bel jij ons vandaag nog om een afspraak te maken ?

Tel: 071 523 01 85         Mob: 06 185 36 633         of klik hier

Fysiofitness onder begeleiding?

Heeft u gerevalideerd van een blessure en/of wilt u Fysiofitness onder goede begeleiding? Dat kan bij praktijk Doortast. In onze oefenruimte zijn alle benodigdheden aanwezig om u goed te kunnen begeleiden bij het sporten.

We maken voor u een persoonlijk schema waarin we geregeld evalueren en nieuwe doelen formuleren om zo optimaal mogelijk te trainen.

Velen van ons vinden het lastig een goed balans te vinden tussen werk en sport. Het kan ook zijn dat u fitnessen helemaal niet leuk vind of dat de drempel naar het gaan van de sportschool te hoog is. In deze gevallen kan fysiofitness bij Doortast uitkomst bieden. Hoe gaat het in zijn werk: u neemt contact met ons op om een eerste afspraak te maken. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij uw persoonlijke doelen, kijken we of er lichamelijke beperkingen zijn en gaan we meteen al de oefenzaal in om u wegwijs te maken met het apparatuur. Vind u het leuk en wilt u bij ons komen sporten, dan maken wij vervolgafspraken om de trainingen te starten. In de week hebben wij meerdere sportgroepen waarin u kunt meedoen. In deze sportgroepen sport iedereen met zijn eigen trainingsschema volgens zijn / haar doelstellingen, maar wel onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Voordelen van fysiofitness bij Doortast?

Een goed en persoonlijk trainingsschema
Elke 2 maanden evaluatie en formuleren eventuele nieuwe doelen
Er is altijd een fysiotherapeut in de buurt om uw vragen te beantwoorden en/of u te begeleiden.

Dus bent u geïnteresseerd om bij ons te komen sporten? Neemt u dan snel contact met ons op.

Wij zijn te bereiken op 071-5230185 of mail naar info@doortast.nl

fysiofitness bij doortast
fysiofitness bij doortast