Fysiotherapie praktijk Doortast te Leiden

Vandaag bellen = morgen terecht

Bel jij ons vandaag nog om een afspraak met jouw fysio te maken ?

 Tel: 071 523 01 85         Mob: 06 185 36 633        of klik hier

Fysiotherapiepraktijk in Leiden?

Doortast is een professionele fysiotherapiepraktijk in het hart van Leiden, dicht bij het treinstation Leiden Centraal. We beschikken over diverse behandelkamers en een grote oefenzaal waarin wij u de beste zorg geven.

Bij pijnklachten aan het bewegingsapparaat helpen wij u met een passende en effectieve (fysio) behandeling. Na het eerste vragengesprek en het stellen van de juiste diagnose, gaan wij direct met u aan de slag. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering en een doortastende aanpak. U bent bij Doortast fysiotherapie Leiden in vertrouwde handen.

Welke therapieën bieden wij aan?

Door gebruik te maken van verschillende behandelwijzen proberen wij uw specifieke klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Soms is fysiotherapie of manuele therapie in een behandelkamer of in de oefenzaal voldoende, in andere gevallen kan acupunctuur of osteopathie uw klachten verhelpen. Doordat wij verschillende therapieën aanbieden kunnen wij uw klachten vanuit een breed perspectief benaderen. Mochten wij het gevoel hebben dat een andere therapie effectiever is, dan kunnen wij dit met u bespreken en indien gewenst kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste (fysio) therapeut binnen de praktijk.

Diensten die wij bij Doortast Leiden aanbieden: fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, sport-revalidatie, orthopedische revalidatie, osteopathie, manuele lymfe drainage, diverse beweegprogramma’s (COPD, DM2), rugscholingen, mulligan therapie, kinesio taping, medische fysio fitness en echografie als aanvullende diagnostiek

Al onze therapeuten zijn BIG geregistreerd en staan vermeld in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) van het KNGF. Op onze behandelingen zijn de algemene voorwaarden van de praktijk van toepassing. Binnen deze voorwaarden staat tevens de klachtenregeling beschreven.

Heeft u vragen of wilt een een kijkje nemen in onze praktijk in Leiden, loop gerust eens binnen, we staan u graag te woord.

U bent van harte welkom

071-5230185, 06-18536633  of mail naar info@doortast.nl

Omdat wij niet met een wachtlijst werken, kunt u al binnen enkele dagen met uw klachten bij ons terecht!

Barend van Zelm van Eldik

Fysiotherapeut, acupuncturist en osteopaat, bij Doortast

fysiotherapiepraktijk doortast
fysiotherapiepraktijk doortast
fysiotherapiepraktijk doortast