Fysiotherapie praktijk Doortast te Leiden

Vandaag bellen = morgen terecht

Bel jij ons vandaag nog om een afspraak te maken ?

Tel: 071 523 01 85         Mob: 06 185 36 633         of klik hier

Wat doet Fysiotherapie Doortast?

Moet u herstellen van een blessure, andere aandoening of operatie? Bij Doortast begeleiden u hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van uw lichamelijke klachten, maar ook voor het verbeteren van uw lichamelijke en mentale conditie. Kernwaarden die in onze praktijk centraal staan zijn: een vertrouwensband met de cliënt, een ontspannen sfeer en een doortastende, professionele aanpak, gericht op snel en zichtbaar resultaat. Door het regelmatig volgen van studies en cursussen houden wij ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het (fysiotherapie) vak. Ons Doel: u voorzien van de beste zorg op een fijne en professionele manier.

U maakt een afspraak en dan?

Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk wordt gestart met een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. Eventueel kunnen wij met echografie duidelijk maken waar de problemen vandaan komen. Als we van mening zijn u te kunnen helpen met uw (hulp) vraag stellen we, samen met u, een behandelplan op waarna we met fysiotherapie van start gaan. Tijdens het traject begeleiden wij u ook bij het doen van de juiste huiswerkoefeningen, zodat u zelf ook op een positieve manier invloed uit kunt oefenen op uw klachten. Aan het einde van het behandel traject krijgt u altijd tips mee om herhaling van klachten te voorkomen.

Welke klachten komen voor fysiotherapie in aanmerking?

Personen met klachten aan het bewegingsapparaat, zoals rug, nek en schouder, of stress- en werkgerelateerde klachten kunnen natuurlijk bij ons terecht. Maar ook bij postoperatieve klachten of een enkelblessure helpen wij u met fysiotherapie snel weer op de been. Wilt u een afspraak maken voor een consult fysiotherapie, dan kan dat telefonisch of door middel van het invullen van ons digitale formulier.

Wij zijn te bereiken op 071-5230185, 06-18536633. mailen kan ook naar info@doortast.nl

Fysiotherapie Doortast